Welkom

In een stad als Den Haag met meer dan 500.000 inwoners en tal van grote en kleine organisaties die een rol van betekenis spelen in de zorg, het welzijn en in het onderwijs, is het belangrijk elkaar persoonlijk te kennen en samen op te trekken.

Bij onze businessclub ontmoet je professionals die op zoek zijn naar inspiratie, die nieuwsgierig zijn, die actuele ontwikkelingen op de voet volgen en willen uitdiepen, die verder kijken dan vandaag en de voordeur van hun eigen organisatie. Dit alles vanuit een gemeenschappelijk belang; passende en toekomstbestendige zorg en welzijn voor mensen die dit nodig hebben.

Tijdens de bijeenkomsten van de Sociale Ondernemers Haaglanden (SOH) staan actuele thema’s centraal. We laten ons inspireren door elkaar of een passende spreker. We trekken erop uit om nieuwe praktijken letterlijk te zien, ruiken en proeven en we leren elkaar kennen in een ongedwongen sfeer met een hapje en drankje.

We zien elkaar vier keer per jaar (twee keer voor de zomer en twee keer na de zomer) vanaf 17.00 tot uiterlijk 20.00 uur.

De locatie wisselt, afhankelijk van thema en van organisator van de bijeenkomst, maar is altijd in de regio Haaglanden. Wij nodigen je van harte uit een keer vrijblijvend een bijeenkomst bij te wonen.

Volgende bijeenkomst
Onze volgende bijeenkomst is op 17 juni (inloop vanaf 16.30 uur, einde 20.00 uur). Wegens enthousiaste reacties vorig jaar gaan we wederom SPEEDDATEN. Dit keer pakken we groots uit! Alle leden mogen 2 introducés gratis meenemen, dat betekent dat we plaats hebben voor 100 mensen. Aanmelden is verplicht en VOL is VOL.

Resto VanHarte serveert een 3 gangen diner en na iedere gang wisselen we van gesprekspartner. Dit doen we om elkaar nog beter te leren kennen en introducés kennis te laten maken met onze leuke SOH Businessclub. Deze avond staat in het teken van “HARTverwarmende diners”. Een “HARTverwarmend diner” is een maaltijd waarvoor jij € 7,- betaald voor een buurtbewoner, die geen diner kan betalen.

Locatie: De Mussen, Hoefkade 602 te Den Haag (Rivierenbuurt)


Komende bijeenkomsten

17 juni 2019 – Speeddaten
23 september 2019
25 november 2019

kleine kopie

Word nu lid van SOH!

Lid worden van SOH brengt vele voordelen met zich mee.

Ik wil lid worden

  • Foto’s

    « 2 van 13 »