Welkom


In een stad als Den Haag met meer dan 500.000 inwoners en tal van grote en kleine organisaties die een rol van betekenis spelen in de zorg, het welzijn en in het onderwijs, is het belangrijk elkaar persoonlijk te kennen en samen op te trekken.

Bij onze businessclub ontmoet je professionals die op zoek zijn naar inspiratie, die nieuwsgierig zijn, die actuele ontwikkelingen op de voet volgen en willen uitdiepen, die verder kijken dan vandaag en de voordeur van hun eigen organisatie. Dit alles vanuit een gemeenschappelijk belang; passende en toekomstbestendige zorg en welzijn voor mensen die dit nodig hebben.

Tijdens de bijeenkomsten van de Sociale Ondernemers Haaglanden (SOH) staan actuele thema’s centraal. We laten ons inspireren door elkaar of een passende spreker. We trekken erop uit om nieuwe praktijken letterlijk te zien, ruiken en proeven en we leren elkaar kennen in een ongedwongen sfeer met een hapje en drankje.

We zien elkaar vier keer per jaar LIVE op een maandag vanaf 17.00 tot uiterlijk 20.00 uur. De online meet ups zijn van 16.00 – 17.00 uur

De locatie wisselt, afhankelijk van thema en van organisator van de bijeenkomst, maar is altijd in de regio Haaglanden. Wij nodigen je van harte uit een keer vrijblijvend een bijeenkomst bij te wonen.

Volgende bijeenkomst maandag 13 december 2021 is geannuleerd
Vanwege de nieuwe COVID-19 maatregelen hebben wij als bestuur besloten het GALADINER in Parkoers met speciale gast wethouder Martijn Balster NIET door te laten gaan. Wij zullen alle leden na 4 december berichten over een nieuwe datum.

Wil jij ook bij onze volgende bijeenkomst zijn?! Ga dan naar het aanmeldformulier!

 

kleine kopie

Sociale Ondernemers Haaglanden Businessclub