Welkom

In een stad als Den Haag met meer dan 500.000 inwoners en tal van grote en kleine organisaties die een rol van betekenis spelen in de zorg, het welzijn en in het onderwijs, is het belangrijk elkaar persoonlijk te kennen en samen op te trekken.

Bij onze businessclub ontmoet je professionals die op zoek zijn naar inspiratie, die nieuwsgierig zijn, die actuele ontwikkelingen op de voet volgen en willen uitdiepen, die verder kijken dan vandaag en de voordeur van hun eigen organisatie. Dit alles vanuit een gemeenschappelijk belang; passende en toekomstbestendige zorg en welzijn voor mensen die dit nodig hebben.

Tijdens de bijeenkomsten van de Sociale Ondernemers Haaglanden (SOH) staan actuele thema’s centraal. We laten ons inspireren door elkaar of een passende spreker. We trekken erop uit om nieuwe praktijken letterlijk te zien, ruiken en proeven en we leren elkaar kennen in een ongedwongen sfeer met een hapje en drankje.

We zien elkaar vier keer per jaar (twee keer voor de zomer en twee keer na de zomer) vanaf 17.00 tot uiterlijk 20.00 uur.

De locatie wisselt, afhankelijk van thema en van organisator van de bijeenkomst, maar is altijd in de regio Haaglanden. Wij nodigen je van harte uit een keer vrijblijvend een bijeenkomst bij te wonen.

Volgende bijeenkomst
Onze volgende bijeenkomst is op 23 september (inloop vanaf 17.00 uur, einde 20.00 uur).

Respect, wonen, zorg & welzijn heeft tegenover het Westbroekpark op 22 mei jl. een nieuw woon-zorgcomplex geopend met allerlei voorzieningen volgens een nieuw concept. De integrale innovatieve wijze van samenwerken in de wijk willen we graag delen met al onze leden, gekoppeld aan het thema:

´Gezond samenleven in de wijk’

Omdat we geacht worden langer zelfstandig te blijven wonen, is het de vraag hoe we dat kunnen organiseren. Vooral door bewoners zelf, zo lang dat kan!
Het bijzondere aan dit concept is de samenwerking tussen de formele- en de informele zorg en daarbij een co-creatie met welzijn en verbinding met ondernemerschap. En er is ook veel aandacht voor dialoog met de bewoners van de locaties ZeeWinde en HaagWinde en met de bewoners van Noordelijk Scheveningen voor wie alle nieuwe voorzieningen bedoeld zijn van toegevoegde waarde (kunnen) zijn. Nu en in de toekomst.

Locatie: Grandcafé Brasserie de Zeewinde, Nieuwe Parklaan 83, Scheveningen


Komende bijeenkomsten
23 september 2019
25 november 2019

kleine kopie

Word nu lid van SOH!

Lid worden van SOH brengt vele voordelen met zich mee.

Ik wil lid worden

  • Foto’s

    « 4 van 13 »