Bijeenkomsten


Ben je nog geen lid, je bent altijd welkom om één bijeenkomst van de SOH Businessclub bij te wonen als gast, waarna we je vragen om lid te worden.

Innoveren is leren!

Onze laatste bijeenkomst van dit jaar vindt plaats op maandag 19 december en zal in het teken staan van het onderwijs. We zijn te gast bij het Centrum voor Innovatief Vakmanschap van ROC Mondriaan in Den Haag.

Maandag 19 december zijn we te gast bij het Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) van ROC Mondriaan in Den Haag. 

Maandag 19 dec. | 17:00 – 21:00 uur
Locatie Aspasialaan 19 Den Haag

Centrum voor Innovatief Vakmanschap
Het CIV is een inspirerende plek waar onderwijs en zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio elkaar treffen. Docenten, studenten en het werkveld zetten zich hier samen in voor het beter toepassen van technologie in zorg en welzijn. De zorg- en welzijnsscholen van ROC Mondriaan dragen met het CIV bij aan de professionalisering van het onderwijs en de maatschappelijke oplossing voor vraagstukken zoals langer zelfstandig thuis wonen, het betaalbaar en beschikbaar houden van zorg en het verbeteren van welzijn door inzet van technologie. Willy Arends en Remco Vierling zijn deze avond onze gastvrouw en -heer.

Programma
Vanaf 17:00 uur ben je welkom bij het CIV aan de Aspasialaan in Den Haag. Na een welkomstwoord door de voorzitter hoor je meer over het CIV. Het thema van de avond is innoveren.

Innovatie: Neurofeedback app voor thuistraining
Innoveren vraagt ook veel van ons brein. Gelukkig heeft je brein een natuurlijk zelflerend vermogen. Neurofeedback is een training van je brein waarmee je bepaalde klachten vermindert. Agnes Oosterveen van Brainmarker heeft een app ontwikkeld die thuis trainen mogelijk maakt. Agnes en samenwerkingspartner Maaike Pronk van Dynamisch bureau vertellen ons hier tijdens deze bijeenkomst graag meer over.

Natuurlijk wordt er ook voor een drankje en hapje gezorgd!

Aanmelden
Wil jij je nu aanmelden voor deze bijeenkomst? Dat kan! Gebruik hiervoor ons aanmeldformulier hier onder. We verzoeken iedereen zich apart aan te melden. Ook introducees en/of gasten zijn welkom. Graag één persoon per aanmelding invullen. Bij annulering na 12 december kunnen kosten in rekening worden gebracht (á € 40,-). Bij annulering na deze datum mag je ook zelf in vervanging voorzien. Vergeet dit niet vooraf door te geven

Ben je nog geen lid van de SOH? Je bent altijd welkom om één bijeenkomst van de SOH Businessclub bij te wonen als gast, waarna we je vragen om voor vervolg bijeenkomsten lid te worden. Meld je vooraf altijd aan, dan kunnen we rekening houden met jouw komst!

  Voornaam*

  Achternaam*

  Persoonlijk lid*
  JaNee

  Organisatie*

  Functie*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Email*

  Dieetwensen

  « 1 van 3 »

  Sociale Ondernemers Haaglanden Businessclub