Aanmelden


Volgende bijeenkomst maandag 1 februari

Als netwerkclub hopen we elkaar natuurlijk snel weer LIVE te ontmoeten. Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk. Afgelopen maandag 23 november hebben we een bijpraatmoment georganiseerd en dit keer hebben we 2 online meet ups georganiseerd met thema’s als “Fluent Leadership” en “Online netwerken en teambuilden”. De meet ups worden verzorgd door leden van onze netwerkclub. We hopen op deze manier, dat we gezamenlijk kennis kunnen vergaren en elkaar blijven zien op de nieuwe manier.

Wij wensen iedereen een gezond en een voortvarend 2021

Maandag 1 februari online meeting
“Fluent Leadership” van 16.00 – 17.00 uur

“Fluent Leadership” een masterclass verzorgd door één van onze leden van de Businessclub: Arno de Beer van de Plata Foundation Leiden:

Voor het werken op afstand werden in het begin nog wel enkele voordelen gevonden, maar zo langzamerhand glijden we de derde golf in en is de vertrouwde omgeving en een zekere toekomst onder de mensen weggeslagen.

Het gemis aan dagelijkse contacten met collega’s, gevoelens van eenzaamheid, verdwenen dagstructuren, remming op sociale vaardigheden; zo maar een paar aspecten, die steeds weer ingeslikt worden, maar die op termijn wel irritatie en miscommunicatie veroorzaken.

Als leidinggevende heb je te dealen met de grote vraag: hoe houd ik de regie, als ik niet kan zien wat er zich onderhuids afspeelt?

Een hulpmiddel daarbij is om kennis te nemen van het gedachtegoed van Functional Fluency. Dit helpt je om jouw emotionele intelligentie zo te ontwikkelen, dat je -zelfs op afstand-de behoeften van jouw teamleden op de juiste waarde weet in te schatten. Het bewustzijn op die sturing stelt de leidinggevende in staat om zijn gedrag op vloeiende wijze in te zetten tussen rationele en emotionele processen.

  Naam*

  Persoonlijk lid*
  JaNee

  Organisatie*

  Functie*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Email*

  Naam en bedrijfsgegevens introducés en dieetwensen

  Sociale Ondernemers Haaglanden Businessclub