Aanmelden


Volgende bijeenkomst maandag 23 november

Wij nodigen jou graag uit voor de eerstvolgende SOH bijeenkomst op maandag 23 november aanstaande bij het Werkgeversservicepunt aan de Binckhorstlaan 119 te Den Haag.

Deze bijeenkomst zal in het teken staan van het thema ‘Ondernemersschap’.

Ria de Waal, ZZP’er en partner/bestuurslid van I’am Binck, vertelt over de rol van Platform I’M BINCK bij de ontwikkeling van de Binckhorst. Hoe kunnen bestaande en nieuwe bedrijven, ondernemers, gebruikers en bewoners in een ‘stadsdeel in ontwikkeling’ mede vormgeven aan deze nieuwe werk/woonwijk? Wat en wie is hiervoor nodig en wat is er de afgelopen jaren bereikt?

Joanna Heidinga gaat deze bijeenkomst in op het spanningsveld tussen ondernemerschap en commerciële belangen aan de ene kant en Zorg, Welzijn en Onderwijs aan de andere kant.

Er is natuurlijk ook een drankje en catering aanwezig.
 
Food waste is zonde! Ben je verhinderd, dan vragen wij je dit uiterlijk 48 uur vóór aanvang van de bijeenkomst aan ons door te geven. Hebben we geen afmelding van je ontvangen, dan gaan we altijd uit van je komst. Neem een introducee of introducees mee! Deze mogen altijd een keer kosteloos de sfeer proeven bij ons mooie netwerk!

Naam*

Persoonlijk lid*
JaNee

Organisatie*

Functie*

(Mobiel) telefoonnummer*

Email*

Naam en bedrijfsgegevens introducés en dieetwensen

Sociale Ondernemers Haaglanden Businessclub