Aanmelden


Volgende bijeenkomst 9 maart 2020
Locatie: Dual PhD Centre – Campus Den Haag

Wij nodigen jou graag uit voor de eerstvolgende SOH bijeenkomst op 9 maart aanstaande bij het Dual PhD Centre van de Universiteit Leiden, Campus Den Haag aan de Schouwburgstraat 2 in Den Haag.

Deze bijeenkomst zal in het teken staan van het thema ‘Leven Lang Ontwikkelen’.
De directeur van het Dual PhD Centre, Johannes Magliano-Tromp, zal met trots vertellen wat de waarde van het Haagse Dual PhD Centre is voor mensen die promotieonderzoek uitvoeren, terwijl ze ook nog eens actief zijn in een drukke baan.

Aansluitend neemt Marleen Doodeman van APK-meting ons met het thema ‘Boeien en Binden’ mee, naar de vraag hoe we medewerkers kunnen ondersteunen naar duurzame inzetbaarheid. Misschien wil je in dit kader alvast nadenken over de vraag ‘hoe voorkom jij dat jouw medewerkers de deur uitlopen’? Ook als zelfstandiger is het goed na te denken over wat je zelf vindt en boeit in je werk en hoe je dit in je netwerk verder helpt.

Er is natuurlijk ook een drankje en buffet en de avond wordt afgesloten door het verhaal van Marcel den Heijer (ROC Mondriaan) over het project ‘Leven Lang Ontwikkelen in het MBO’.

Food waste is zonde! Ben je verhinderd, dan vragen wij je dit uiterlijk 48 uur vóór aanvang van de bijeenkomst aan ons door te geven. Hebben we geen afmelding van je ontvangen, dan gaan we altijd uit van je komst. Neem een introducee of introducees mee! Deze mogen altijd een keer kosteloos de sfeer proeven bij ons mooie netwerk!

Routebeschrijving en parkeren
Voor de Schouwburgstraat 2 te Den Haag vindt u hier een routebeschrijving. Als u met de auto komt en dichtbij ons centrum wilt parkeren dan kan dat in Parkeergarage Plein op ongeveer 2 minuten loopafstand.

Naam*

Persoonlijk lid*
JaNee

Organisatie*

Functie*

(Mobiel) telefoonnummer*

Email*

Naam en bedrijfsgegevens introducés en dieetwensen

Sociale Ondernemers Haaglanden Businessclub