Bijeenkomsten


Maandag 18 september | 17:00 – 21:00 uur

SOH Businessclub Te gast bij Anton Constandse

Locatie: De Werf 15 Den Haag, 3e etage

Laat je inspireren door het bezoek aan Anton Constandse!

Maandag 18 september ontmoeten we je graag weer bij ons SOH netwerk. Deze keer zijn we te gast bij Anton Constandse.

Over Anton Constandse:
Bij Anton Constandse werken ongeveer 500 medewerkers. Ze bieden zo’n 1.500 cliënten ambulante ondersteuning, begeleid en beschermd wonen, en ondersteuning bij een zinvolle daginvulling. De doelgroep bestaat uit jongeren, volwassenen en ouderen, die zelfstandig of beschermd wonen op kleinschalige locaties in Den Haag en omstreken. Deze avond wordt verzorgd door medewerkers van Anton Constandse en zal gaan over enerzijds hoe zij cliënten van Anton Constandse begeleiden naar opleidingen en werk. Wat de specifieke vraagstukken zijn bij mensen met een psychische kwetsbaarheid in een werksituatie.

Ook worden we meegenomen in hun visie en aanpak op het gebied van anders kijken naar opleiden van professionals en hun kwalificaties in deze krappe arbeidsmarkt.

Programma:
Vanaf 17:00 uur zijn we welkom op De Werf 15 in Den Haag (3e etage).  Van 17:00 tot 17:30 uur is ruimte voor inloop. Vervolgens zullen we na een welkomstwoord door de voorzitter rond 17:35 uur starten met het inhoudelijke programma.

Uiteraard wordt er deze avond ook voor diner en drinken gezorgd. Vergeet niet de dieetwensen door te geven. Om 21:00 uur sluiten we de bijeenkomst. 

Nog geen lid van SOH?
Ben je nog geen lid van SOH? Je bent altijd welkom om één bijeenkomst bij te wonen als gast, waarna we je vragen om voor een volgende bijeenkomst lid te worden. Meld je altijd vooraf aan, zodat we rekening kunnen houden met jouw komst. SOH leden, die iemand kennen voor wie het SOH netwerk interessant kan zijn, mogen een introducee eenmalig gratis meenemen. Wel ook even aanmelden, graag. Graag één persoon per aanmelding invullen. Bij annulering na 11 september kunnen kosten in rekening gebracht worden (à 40 EUR). Bij annulering binnen deze termijn mag je uiteraard ook zelf in vervanging voorzien. Vergeet dit niet vooraf door te geven.

Let op! Er zijn batches waar je zelf je visitekaartje in kan doen, vergeet je visitekaartje niet mee te neme

Aanmelden kan door middel van onderstaand formulier.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Persoonlijk lid*
  JaNee

  Organisatie*

  Functie*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Email*

  Dieetwensen

  « 1 van 3 »

  Sociale Ondernemers Haaglanden Businessclub