Bijeenkomsten


Maandag 11 december ontmoeten we je graag bij ons SOH netwerk. Deze keer zijn we te gast bij Invitez’ waar we in kerstsferen uitgebreid gaan dineren.

Over Invitez:
Er valt bij Invitez veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, een kleinschalig, sfeervol hotel, een bar The Queen’s Express en diverse zalen. Naast horecalocatie is Invitez ook de omgeving bij uitstek waar professionals, studenten en docenten van de scholen van de hospitality-campus van ROC Mondriaan samenwerken en iedere dag opnieuw uitgedaagd worden om hun kennis, vaardigheden en professionele beroepshouding verder te ontwikkelen. Als gast maken we deel uit van deze leerervaring.

De gasten van Invitez krijgen ook letterlijk een beeld van de toekomst van de hospitality. In een open én toch beschermde omgeving, wat het de studenten mogelijk maakt om vrijwel vanaf de start van hun opleiding in uiteenlopende rollen en in levensechte praktijksituaties te leren acteren.

We worden deze avond ontvangen en geserveerd door studenten van ROC Mondriaan onder begeleiding van een praktijkdocent.

Programma:
Om 17:00 uur zijn we welkom op Koningin Marialaan 9 in Den Haag. Voor wie een rondleiding wil, kom direct om 17.00 uur. Het diner start namelijk om 17.30 na een welkomstwoord door onze voorzitter. Het diner zal plaatsvinden in het restaurant Imagine.

Het kerstdiner zal bestaan uit 4-gangen inclusief een aperitief, amuse, wijnen en koffie/thee met friandises. Vergeet niet de dieetwensen door te geven. Om 21:00 uur sluiten we de bijeenkomst.

Meld je vooral aan voor deze feestelijke bijeenkomst, waarbij we naast terugblikken op het afgelopen jaar ook afscheid nemen van onze voorzitter. 

Nog geen lid van SOH?
Ben je nog geen lid van SOH? Je bent altijd welkom om één bijeenkomst bij te wonen als gast, waarna we je vragen om voor een volgende bijeenkomst lid te worden. Meld je altijd vooraf aan, zodat we rekening kunnen houden met jouw komst. SOH leden, die iemand kennen voor wie het SOH netwerk interessant kan zijn, mogen een introducee eenmalig gratis meenemen. Wel ook even aanmelden, graag.

Let op!  Voor een no-show kunnen kosten in rekening gebracht worden. Meld je tijdig af om voedselverspilling te voorkomen.

Aanmelden kan door middel van onderstaand formulier.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Persoonlijk lid*
  JaNee

  Organisatie*

  Functie*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Email*

  Dieetwensen

  « 2 van 3 »

  Sociale Ondernemers Haaglanden Businessclub