Lidmaatschap


Kosten
Een lidmaatschap bij de SOH is persoonsgebonden, kost € 170,- per jaar (4 bijeenkomsten) en is inclusief diner en drankjes. Bij een tussentijdse aanmelding, wordt het jaarbedrag naar rato aangepast. Ben je een keer verhinderd, dan kan je op jouw naam een collega van jouw organisatie laten gaan.

Bijeenkomst
Voor iedere bijeenkomst ontvang je de uitnodiging met het verzoek tot aanmelding. Natuurlijk gaan wij er vanuit dat wanneer je je aanmeldt, je ook aanwezig bent. Bij afmelden binnen 24 uur, zullen wij kosten van €42,50 in rekening brengen.

Kom kosteloos een keer naar onze bijeenkomst!
Wij kunnen ons voorstellen dat je voordat je lid wordt een keer wilt komen om te ervaren of onze businessclub iets voor je is. Uiteraard is dat mogelijk. Geef bij je aanmelding aan dat je geen lid bent. Tijdens de bijeenkomst zal een van onze bestuursleden je welkom heten en je wegwijs maken. Daarna zullen we je vragen of je lid wilt worden.

Lid worden
Lid worden van de SOH is heel eenvoudig. Vul het inschrijfformulier in en klik op verzend. Daarna ontvang je de factuur en ontvangen we je graag op de volgende bijeenkomst!

  Inschrijfformulier lidmaatschap SOH

  Organisatie*

  Naam*

  Functie*

  Telefoonnummer*

  Email*

  Factuuradres*

  Sociale Ondernemers Haaglanden Businessclub