SOH Bijeenkomst: de Beatrijs – werkplaats voor makers
Maandag 22 september vindt de bijeenkomst plaats in de Beatrijs, Beatrijsstraat 12, 2531 XE Den Haag
Maandag 22 september 2025 | 17:00 – 21:00 uur Locatie is goed bereikbaar met tram 9 richting Vrederust, halte Anna Bijnslaan. Men kan er de auto gratis parkeren. Fiets is vaak nog sneller. De Beatrijs is een gloednieuw bedrijfsverzamelgebouw in Moerwijk, een werkplaats voor makers. Er is bijna 350 m2 verhuurbare bedrijfsruimte gerealiseerd, verdeeld over 31 units voor lokale maakbedrijven. In het kader van het Nationaal Plan Zuid West (NPZW) heeft de Gemeente Den Haag een ruimte gecreëerd om ondernemerschap te stimuleren voor lokale bewoners en en vooral door de buurbewoners. Een heel interessant nieuw concept waar we onze jaarlijkse speeddate houden. Programma 17.00 uur: Inloop/ontvangst met drankje/hapje 17.30 uur: Welkom door Ellen Pals en onze gastvrouw Julie Ann Tollenaar. We maken kennis met een aantal makers. 17.45 uur: Presentatie NPZW door Chris Schaapman, directeur NPZW Er is ruimte voor een korte rondleiding. 18.30 uur: Lekker hapje eten verzorgd door Brave Burgerzz! 19.00 uur: Voor de jaarlijkse speeddate nodigen we ook aantal makers van de Beatrijs uit. 21.00 uur: Einde bijeenkomst Nog geen lid van SOH? Ben je nog geen lid van SOH? Je bent altijd welkom om één bijeenkomst bij te wonen als gast, waarna we je vragen of je geïnteresseerd bent om lid te worden. Meld je altijd vooraf aan, zodat we rekening kunnen houden met jouw komst. SOH leden, die iemand kennen voor wie het SOH netwerk interessant kan zijn, mogen een introducee eenmalig gratis meenemen. Wel ook even aanmelden graag. Ben je verhinderd, stuur dan een vervanger zodat je organisatie is vertegenwoordigd. Per bijeenkomst laten we maximaal 15% (eenmalig gratis) gasten toe om een gezonde balans te houden. Verder hebben leden voorrang op niet-leden wanneer we met een maximaal aantal aanmeldingen rekening moeten houden. Let op! Voor een no-show kunnen kosten in rekening gebracht worden. Meld je tijdig af om onnodige kosten en voedselverspilling te voorkomen. __________________________________________________________________________________________________________________________ |